Return to Stories

CATHAY PACIFIC’S AIRBUS A350 BEGINT LONG-HAUL OPERATIES MET EEN VLUCHT NAAR DÜSSELDORF

De nieuwe Airbus A350-900 van Cathay Pacific Airways werd op 1 september ingezet op de eerste lange-afstandsvlucht. Vlucht CX379 naar Düsseldorf vertrok kort na middernacht vanuit Hongkong.

Passagiers van de eerste Europese A350 vlucht, CX376 van Düsseldorf naar Hongkong, ontvingen speciale ‘First to fly A350’ bagagelabels en een extra hapje voordat ze aan boord gingen.
Het vliegtuig is uitgerust met de nieuwste cabine producten van de luchtvaartmaatschappij, een verbeterd inflight entertainment systeem en WiFi-verbindingsmogelijkheden in alle reisklassen. Deze vernieuwingen verrijken de ervaring van de passagiers en helpen Cathay Pacific haar Life Well Travelled belofte waar te maken aan haar passagiers.

De Düsseldorf route werd in september 2015 gelanceerd en is na Frankfurt de tweede bestemming van Cathay Pacific in Duitsland.

De nieuwste toevoeging aan het Cathay Pacific netwerk, Gatwick Airport in Londen, werd eerder vandaag geopend en is de tweede long-haul bestemming waar de technologisch geavanceerde A350 op wordt ingezet. In totaal heeft de luchtvaartmaatschappij per week 96 vluchten vanuit Hongkong naar 10 Europese steden.