Return to Stories
Cathay Pacific lanceert Business Plus zakenreisplatform voor MKB zakenreizigers

Cathay Pacific lanceert Business Plus zakenreisplatform voor MKB zakenreizigers

Cathay Pacific heeft Business Plus geïntroduceerd in Nederland - een nieuw online zakenreisplatform, ontworpen om aan de behoeften van zakenreizigers te voldoen. Het nieuwe platform biedt tal van voordelen voor bedrijven, van gebruiksvriendelijk beheer en rapportages tot upgrades en toegang tot lounges.

De luchtvaartmaatschappij uit Hongkong introduceert het nieuwe platform om aan de reisbehoeften van in het bijzonder midden- en kleinbedrijven te voldoen. Dankzij Business Plus wordt het beheer van zakenreizen nog eenvoudiger en efficiënter en krijgen de bedrijven en medewerkers tevens de mogelijkheid om te sparen voor bijzonder interessante voordelen.

Door te reizen met Cathay Pacific en zustermaatschappij Cathay Dragon, kunnen bedrijven Business Plus-punten verdienen om verschillende privileges te verkrijgen waaronder: cabin upgrades, Marco Polo Club-lidmaatschap, toegang tot de lounges en meer. Bovendien is het platform 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk en kunnen gebruikers daar eenvoudig de geboekte reizen en uitgaven beheren, verdiende Business Plus-punten aan gebruikers toekennen, reiswaarschuwingen in realtime ontvangen.

"We lanceren dit platform om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van het MKB, waarvan de groeikansen ook in Nederland aanzienlijk zijn. Cathay Pacific erkent dat midden- en kleinbedrijven van groot belang zijn en een vitale rol hebben gespeeld in de economische ontwikkeling tussen Nederland en Hongkong.", aldus Will Kerr-Muir, Cathay Pacific Country Manager Frankrijk & Benelux.

Voor meer informatie over Business Plus: www.cathaypacific.nl/businessplus of e-mail businessplus_nl@cathaypacific.com