Return to Stories
Cathay Pacific Airways bekroond met Longhaul Network Development Award 2018 op Brussels Airport

Cathay Pacific Airways bekroond met Longhaul Network Development Award 2018 op Brussels Airport

Cathay Pacific Airways ontving de Longhaul Network Development Award 2018 tijdens de Brussels Airport Aviation Awards. In deze categorie worden luchtvaartmaatschappijen bekroond die nieuwe routes hebben opgestart of een opmerkelijke groei van passagiers of vracht hebben gerealiseerd. Cathay Pacific ontving de prijs vanwege haar non-stop service tussen Brussel en Hong Kong.

De Brussels Airport Aviation Awards zijn zowat de Oscars van de Belgische luchtvaart en bekronen in verschillende disciplines de luchtvaartmaatschappijen en partners die zich in het afgelopen jaar onderscheidden in netwerkontwikkeling en nieuwe routes, milieu en veiligheid, performantie en punctualiteit.

Cathay Pacific is in maart 2018 gestart met non-stop vluchten tussen Brussel en Hongkong met een Airbus A350-900.

Een van de troeven van de luchtvaartmaatschappij is hun Premium Economy class die volgens reizigers de perfecte manier is om de lange afstandsvlucht van Brussel naar Hong Kong toch wat aangenamer en comfortabeler te maken. Het belangrijkste verschil met de Economy class is de ruimere stoel met meer beenruimte, de rust van een aparte cabine en de leuke extraatjes. Daarnaast is de Premium Economy class een stuk betaalbaarder dan Business class.