Return to Stories
Arriveer op tijd bij The Deck: Cathay Pacific’s nieuwe lounge experience op HKIA opent 22 maart

Arriveer op tijd bij The Deck: Cathay Pacific’s nieuwe lounge experience op HKIA opent 22 maart

Een open-dak veranda met panoramisch uitzicht op het platform en een stijlvolle omgeving creëert een ultieme oase van rust en warmte

Cathay Pacific heeft vandaag ‘The Deck’ onthuld. De airline’s nieuwste lounge op Hong Kong International Airport geeft passagiers vanaf nu nóg een mooie reden om vroeg te arriveren, te relaxen en in de watten gelegd te worden voor hun vlucht.

Gelegen nabij Gate 16 in Terminal 1 en ontworpen in dezelfde stijl als Cathay Pacific’s bekroonde lounges in Hongkong en in haar wereldwijde netwerk zal The Deck op 22 maart haar deuren openen voor passagiers. De ruimte emuleert een ‘eigentijdse huiskamersfeer’ van subtiele luxe en helpt passagiers tot rust komen en bevordert het gevoel van welzijn.
Cathay Pacific Chief Customer and Commercial Officer Paul Loo: ‘The Deck bouwt verder op een formule dat onze andere nieuwe lounges wereldwijd populair heeft gemaakt bij onze klanten.

Investeren in belevingen die onze klanten waarderen en als belangrijk beschouwen is de kern van ons product en service filosofie, en helpt ons te differentieren van welke airline dan ook. We kijken er naaruit om de eerste passagiers te verwelkomen in de lounge.’

De Noodle Bar

Net als bij onze andere lounges is de diner-ervaring de kern van The Deck, waarbij de Main Lounge een heerlijk aanbod heeft van self-service, vers gemaakte internationale gerechten. Niet te missen bij The Deck is de Noodle Bar – een iconische favoriet bij klanten van Cathay Pacific.

Passagiers die verlangen naar de smaken van Hongkong kunnen kiezen uit een selectie van lokale klassiekers, zoals wonton noodles in een hartige bouillion, noodles met visballetjes en een assortiment van dim sum en buns. Bestelklare Aziatische lekkernijen zoals dan-dan noodles en vegetarische noodles in Japanse stijl zijn ook verkrijgbaar.


The Terrace

The Deck onderscheidt zich van andere Cathay Pacific lounges binnen haar thuishaven Hongkong met het feit dat het op een balkon aan de oost-kant van het terminal gebouw gesitueerd is.
Vanuit The Terrace, een open-dak, L-vormige veranda met zowel tafel als individuele zitplaatsen, kunnen bezoekers genieten van het panoramische uitzicht op het luchthavenplatform, taxiwegen, en noordelijke landingsbaan terwijl men geniet van een ruim scala aan eet- en drinkgelegenheden.
Met een oppervlakte van 823 vierkante meter heeft The Deck zitplaatsen voor 180 passagiers en is uitgerust met designer meubels en belichting dat zorgvuldig geselecteerd is voor gemak, comfort en privacy, terwijl het gebruik van natuurlijke materialen, veel planten en kunst door lokale kunstenaars allemaal bijdragen aan de warme, verwelkomende sfeer van de lounge.

De lounge is verder uitgerust met een onspanningsruimte met op maat gemaakte Solo stoelen en acht douche-suites, sanitaire voorzieningen en comfortable zitgelegenheden.

The Deck zal samen met Cathay Pacific’s andere lounges op HKIA – waaronder The Bridge, The Pier Business en First Class lounges, The Wing Business en First Class lounges en The Arrival – onze klanten een Life Well Travelled ervaring verzorgen. Ondertussen zal The Cabin haar deuren sluiten op 30 april.

Voor meer informatie, klik hier.