Return to Stories
Cathay Pacific introduceert Miles Plus Cash betaaloptie

Cathay Pacific introduceert Miles Plus Cash betaaloptie

Nieuwe betaaloptie biedt klanten gemakkelijke en flexibele manier om Asia Miles in te zetten voor tickets

Cathay Pacific introduceert vanaf 30 maart Miles Plus Cash: een nieuwe betaalmogelijkheid die klanten tijdens het boeken van vliegtickets via cathaypacific.com de flexibiliteit biedt om te betalen met een combinatie van Asia Miles en geld.

Met Miles Plus Cash kunnen reizigers hun Asia Miles inzetten om direct bevestigde tickets te boeken in alle boekingsklassen, naar alle bestemmingen waar Cathay Pacific en haar partnermaatschappijen naartoe vliegen. Klanten krijgen tegelijkertijd extra Asia Miles en Marco Polo Club-punten, waardoor zij nog meer miles kunnen besteden.

Meer flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid
Na het selecteren van een vlucht en stoel op cathaypacific.com, kunnen klanten met behulp van een gebruiksvriendelijke schuifbalk eenvoudig beslissen hoeveel miles ze willen besteden - variërend vanaf 5.000 miles tot een volledig ticket.

Cathay Pacific Director Customer Simon Large legt uit: “We begrijpen dat de mogelijkheden voor internationaal reizen momenteel erg beperkt zijn, maar ik heb er het volste vertrouwen in dat, zodra de omstandigheden verbeteren, er een enorme vraag zal zijn om weer te reizen.”. Hij vervolgt: “Wij zijn overtuigd dat deze nieuwe optie om verdiende Asia Miles te gebruiken om tickets te betalen, erg populair zal zijn onder onze klanten.

“We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren waarmee onze klanten gemakkelijk Asia Miles kunnen verdienen en gebruiken, en hen daarmee meer flexibiliteit te bieden. Miles Plus Cash is daar een uitstekend voorbeeld van. Hierdoor wordt het plannen en boeken van reizen een stuk eenvoudiger en biedt het klanten de optie om hun verdiende miles te gebruiken. Daarnaast bouwen ze meteen weer extra miles op voor toekomstige ticketaankopen!", aldus Large.

Ga voor meer informatie over Miles Plus Cash naar de website van Cathay Pacific.